Service afdeling

Sinds juli 2007 beschikt Serku over een zelfstandig werkende Service en Onderhoudsdienst.

Deze vorm van dienstverlening is voor onze klanten snel, duidelijk en efficient. Rechtstreeks uw onderhoud of service opdracht naar onze mensen op kantoor, die uw opdracht direct verwerken. Woningcorporaties, V.v.E.’s, bouwbedrijven, scholen, instellingen en particulieren kunnen op deze wijze onderhoud en service op maat verkrijgen. Van ‘losse’ opdracht tot servicecontracten passend bij onze klant. Onze klant bepaalt hoe de opdracht bij ons wordt aangeleverd. Of dit nu telefonisch, per fax of digitaal binnenkomt, de afwikkeling blijft snel en accuraat.

Verschillende Verenigingen van Eigenaren en Woningbouw verenigingen maken al gebruik van onze Service & Onderhoudsdienst. Zowel voor grootonderhoud als voor tussentijdsonderhoud per adres. Tijdens bewonersavonden zijn wij graag aanwezig om informatie te verstrekken en vragen te beantwoorden. Naast alle gemakken van onze Service & Onderhoudsdienst maken zij ook gebruik van onze hoofdactiviteit binnen Serku, namelijk het vervaardigen en monteren van kunststofkozijnen.

Ook voor sociale instellingen zoals verzorgingshuizen, bejaardentehuizen, ziekenhuizen, woon-zorgcomplexen en verpleeghuizen verzorgen wij service en onderhoud op maat. Kiest u ervoor om preventief onderhoud toe te passen op het moment dat het u en uw bewoners uitkomt, dan hebben wij de kennis en de flexibiliteit in huis.