Service- en Onderhoudsdienst

Met deze nieuwe dienstverlening stroomt uw service- of onderhoudsopdracht rechtstreeks door naar onze mensen op kantoor. Zij zetten direct lijntjes uit om uw aanvraag uit te werken. Hiermee maken wij de stap van ‘losse’ opdracht tot passend servicecontract. Als klant bepaalt u hoe de opdracht bij ons wordt aangeleverd. Of dit nu telefonisch, per e-mail of post binnenkomt, de afwikkeling blijft snel en accuraat.

U vraagt, Serku antwoordt

Verschillende Verenigingen van Eigenaren en woningbouwverenigingen maken al gebruik van onze Service- en Onderhoudsdienst. Dit doen zij voor zowel grootonderhoud als voor tussentijdsonderhoud per adres. Tijdens bewonersavonden komen wij graag langs om informatie te verstrekken en vragen te beantwoorden. 

Kies zelf een geschikt moment

Ook voor sociale instellingen zoals verzorgingshuizen, bejaardentehuizen, ziekenhuizen, woon-zorgcomplexen en verpleeghuizen biedt Serku service en onderhoud op maat. Kiest u ervoor om preventief onderhoud toe te passen op het moment dat het u en uw bewoners uitkomt, dan hebben wij de kennis en de flexibiliteit in huis.