In augustus 2007 krijgt Serku een eigen Service- en Onderhoudsdienst. Deze nieuwe dienstverlening is voor de klanten snel, duidelijk en efficiënt. De service- of onderhoudsopdracht komt rechtstreeks bij onze mensen op kantoor terecht en zij verwerken de opdracht direct. Hiermee voorziet Serku woningcorporaties, VvE’s, bouwbedrijven, scholen, instellingen en particulieren van onderhoud en service op maat.

In 2019 verhuist Serku naar een nieuw pand aan de Textielstraat 16 in Haaksbergen. Hier hebben we een compleet, nieuw machinepark geïnstalleerd voor productie. Dit pand vervangt de oude productielocatie aan de Tolstraat 18.

Medio 2013 is Serku in bezit van een nieuw bedrijfspand aan de Greune 6 te Haaksbergen. Op dit adres, die energie neutraal is, zit de serviceafdeling, buitendienst en financiële administratie gevestigd. In dit jaar verlaat Serku dan ook haar pand aan de Tolstraat 20.

In 2006 richt Serku haar tweede bedrijf op: Serku Kunststof BV. Hiervoor neemt Serku een extra pand in bezit aan de Tolstraat 18 te Haaksbergen. De fabriekshal wordt voorzien van machines en het eerste kunststofkozijn rolt eind augustus van de band. Dit kunststofkozijn bestaat uit het VEKA profiel. Dit is een A-klasse profiel en past hiermee in het beeld van Serku om kwalitatieve kunststofkozijnen te leveren.

In 2005 breidt Serku verder uit met een pand aan de Tolstraat 20 in Haaksbergen. Hiermee wordt het ruimtegebrek aan de Tolstraat 7 deels opgelost. De kantoren en opslag van de buitendienst worden naar de overkant verplaatst, zodat de showroom kan worden uitgebreid.

In 1998 verhuist Serku Bouw & Kozijn Techniek naar Tolstraat 7 in Haaksbergen. Hier krijgt Serku beschikking over een showroom en is er ruimte voor een eigen montageafdeling. Het werk bevindt zich veelal in de regio Twente en Achterhoek, maar ook werkzaamheden in het midden en noorden van het land bieden zich aan. Steeds meer aannemers en particulieren vinden de weg naar Serku waardoor het aantal werknemers toeneemt.

Op 1 juli 1996 opent Serku Bouw & Kozijn Techniek haar deuren aan de Industriestraat in Haaksbergen. De hoofdactiviteit bestaat uit het plaatsen van kunststofkozijnen. Daarnaast worden er serres, erkers en daken opgebouwd en helpt Serku bij kleine aan- en verbouwingen. De zaken lopen goed en al snel treedt de eerste werknemer in dienst.